INTRAMA ka fituar cmimin e paketimit me te mire

INTRAMA eshte fituesja e cmimit Prize Pack 2018 ne konkursin kombetar qe zhvillohet per paketimiet me te mira ne kategorine “Plastika dhe materialet perberese”, kjo fitore perkon me pervjetorin e dhjete te ketij konkursi. Ceremonia e ndarjes se cmimeve u mbajt ne qendren Inter Expo Center - Sofia gjate panairit nderkombetar te ushqimit, pijeve dhe paisjeve, Bulpek, Meatmania, Milk World, Salon of Wine, Inter Food and Drink, SIHRE (07-10 November 2018). Ky cmim u terhoq personalisht nga Z.Ivan Trionski – Manaxher I INTRAMA PROTEK EOOD.

 

Ky cmim u akordua per:

Filmin me shume shtresa dhe barriere mbrojtese per marken "Delicates Jitnitsa" - ky film ka 11-shtresa MAP me nje trashesi totale 35μm, eshte me ekologjik, I sigurte dhe me nje transparence perfekte.

Filma per paketime ne vakum per marken "Dobrotitsa" - nje paketim I balancuar ndermjet pamjes dhe prakticitetit. Funksioni I shtuar per hapje te kollajshme I shton vleren produktit dhe arrin te plotesoje nevojat e domosdoshme qe ka tregu per produkte paketimi.

Filma per paketime ne vakum per marken "Destan' - inovative, me ekologjik, te sigurte, me dy dopjo barriere mbrojtese dhe nje pamje paketimi perfekte.