INTRAMA në Meatmania 2020

Nga data 4 deri më 7 nëntor në Inter Expo Center, Sofja do të mbajë panairin ndërkombëtar MEATMANIA.

Ne do të ishim të kënaqur t'ju mirëpresim në stendën e INTRAMA në MEATMANIA dhe t'ju prezantojmë zgjidhjet tona Fleksibël për Paketimin Fleksibël:

 

  • Makineritë e paketimit termoformues për MAP dhe vakum
  • Pajisja e automatizuar e ngarkimit për produktet e prera në feta dhe zgjidhjet Robotike për një proces paketimi plotësisht të automatizuar
  • Filmat për aplikimet e Termoformimit, Tray Sealers dhe Flowpack
  • Qese vakumi dhe me zip
  • Printim Flexo me cilësi të lartë për filma fleksibël
  • Zgjidhje inovative dhe tërheqëse të etiketave
  • Pajisjet HoReCa

 

Ju do të keni mundësinë të njiheni me trendet më të fundit në pajisjet e prodhimit industrial dhe shitjen me pakicë të prodhuar nga partnerët tanë: BIZERBA, HENKELMAN, HOLAC, FREY, RATIONAL, PRICER, TSC dhe të tjerë.

MEATMANIA - Salla 1 / Stenda C14