Formula e software

Ne ofrojme zgjidhje, jo vetem product!

 

Formula eshte nje software i krijuar nga  INTRAMA, qe siguron nje process te lehte, te besueshem dhe te sigurt ne baze te te dhenave. Eshte nje zgjidhje fleksibile, e pershtatshme per t'u pershtatur me specifikat dhe nevojat e çdo konsumatori. Formula mundeson kontroll te plote dhe menaxhim efektiv te nje procesi te tere te biznesit.

Formula eshte ndihmesi i persosur nga monitorimi dhe menaxhimi i kompanive te vogla dhe te mesme. Programi yne eshte zgjidhje e shkelqyer per ndermarrjet industriale dhe lloje të ndryshme te shitesve me pakice.

 

Formula E – Menaxhimi dhe organizimi i ndermarrjeve prodhuese
Formula R – Menaxhimi dhe organizimi i kompanive te shitjes me pakice
Formula M – Menaxhimi dhe organizimi i tregtareve te levizshem

Profesionistet tane te software jane ne dispozicionin tuaj. Ata do t'ju ofrojne funksionalitetin e duhur per biznesin tuaj.